/

Som un equip creatiu especialitzat en transformar qualsevol necessitat de comunicació en continguts audiovisuals. Estem a Barcelona però ens encanta anar allà on hi hagi persones, institucions o marques amb una història per explicar.

Som inquiets per naturalesa. Necessitem comprendre abans de proposar. Fem projectes perquè hi connectem i ens els fem nostres. No creiem en els grans herois, sinó en les grans històries d’herois quotidians.

Treballem els continguts des del vincle i la intensitat emocional que ens transmeten les persones enamorades de la seva professió, vocació o dedicació. I tot això ho fem a través de les imatges i la paraula, perquè creiem que una imatge sempre és més valuosa amb mil paraules.

Col·laborem amb empreses privades, públiques i institucions. Treballem el concepte creatiu, la guionització, la direcció artística i la producció executiva dels continguts. Fem cobertures d’esdeveniments i sessions formatives a institucions educatives o a empreses. I com que ens agrada trobar històries que volen ser explicades, també produïm els nostres propis projectes documentals.

Hem col·laborat amb:

Idilia Foods / VidaCaixa / Heliswiss Ibérica / Federació Catalana DOP IGP / Weleda / Wylma Blein / Agrícola Corbera d’Ebre / Llopart / L’Oreal / Cocoon Medical / Novasonix / Nanusens / Diputació de Barcelona / Ajuntament de Rubí / Food & Mambo / Fundació Ciutadania Multicultural / SGS / Mas de Santa Creu / Patronat Turisme Costa Brava / Patronat Turisme Vallès Occidental / Ajuntament de Sant Cugat del Vallès / Cooperativa d'Ivars d'Urgell / Calaix de Cultura / Som Connexió / Vinseum / Ficaria Vins / BioBoost / Centre d'Iniciatives Ocupacionals - Fabra i Coats / Calaix de Cultura

I molts d’altres... Però ens han dit que si ens passem potser semblarem uns fatxendes. Si ens veiem, us ho expliquem.

En fer ús d'aquest formulari de contacte accepto la Política de Privadesa de l'empresa.

més informació Accepto